Villkor

KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR

PRISER

Moms ingår i priset med f.n. 25%.

BETALNINGSALTERNATIV

Du betalar med ditt paypal konto eller ditt betal eller kreditkort genom PayPals säkra betalväxel.

LEVERANSTID

Normal leveranstid är cirka 3-5 dagar. Under högsäsong kan det ta längre tid. Vid köp av beställningsvaror med längre leveranstid eller avvikelser meddelas du detta via epost.

 

LEVERANSSÄTT

Vi skickar beställningar som postpaket/brev med posten. Paket skickar vi med DHL som levererar till din närmaste DHL service point. Större försändelser skickas med DHL Home delivery till din hemadress. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. Sök efter ditt paket HÄR.

 

FRAKT

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten, detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Prissättning sker efter postens portotabell för brev och efter DHL:s prislista för paket. Vid ordervärde överstigande 2000 kr bjuder vi på fraktkostnaden inom Sverige. Vid ordervärde under 2000 kr betalar du aldrig mer än 59 kr i fraktkostnad.

 

REKLAMATION OCH RETURRÄTT

Det är alltid garanti på de produkter du köper. Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar eller en ny vara, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Vid eventuell reklamation kan du ta ett foto på skadan och skicka till oss via epost. För återbetalning – ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

 

ÅNGERRÄTT

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Du betalar själv returfrakten. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid special beställda varor) Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se. Vi återbetalar summan för det returnerade varorna. Vi återbetalar ej kostnader för frakt och eventuella expeditionskostnader som uppkommit vid köptillfället. Observera att returen måste skickas till oss, och inte till ett utlämningställe. Vi har tyvärr ingen möjlighet att hämta ut dessa paket.

Returadress:

Kristianstad Kartingklubb

Förrådsvägen 10

291 63 Kristianstad

 

BYTESRÄTT

Vill du byta till en annan vara så står vi för returfrakten. Kontakta oss så mailar vi en förbetald retursedel till dig. Vi återbetalar ej mellanskillnaden, om du väljer en billigare vara.

 

SKADOR PÅ PAKET OCH EJ UTHÄMTADE PAKET

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. En transportskada måste anmälas inom 5 dagar efter mottagandet av paketet.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för dem extra fraktkostnader som uppstår och för vår hantering av varorna.

PERSONUPPGIFTSLAGEN

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

ALLMÄNNA

Vi reserverar sig för slutförsäljning samt eventuella bild- och skrivfel på Sajten, exempelvis fel i produktbeskrivning eller teknisk specifikation, felaktiga priser samt prisjusteringar (såsom förändrade priser från leverantörer eller valutaförändringar) eller felaktig information angående om en vara finns i lager. Vi har rätt att korrigera sådana eventuella fel och att ändra eller uppdatera informationen när som helst. Om felaktigt pris har angetts för en vara som Du har beställt så kommer vi naturligtvis att meddela dig om detta och invänta ditt godkännande av det korrigerade priset innan vi fortsätter med beställningen. All bildinformation på Sajten ska uteslutande ses som illustrationer. Sådana illustrationer kan inte garanteras återge det antal varor Du erhåller eller varans exakta utseende, funktioner eller ursprung. Vi ansvarar inte för information på Sajten som kommer från en tredje part.

 

SMS-UTSKICK

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.